Krajalnica bizerba instrukcja obslugi

Bizerba uzależniona jest z przemysłem spożywczym od 1866 roku, nic zatem dziwnego, że tłumaczy tę dziedzinę jak mało kto. Obowiązująca w 120 krajach, zatrudnia ponad 3300 pracowników, oferuje wszechstronne rozwiązania w dziale krojenia, ważenia, etykietowania, przetwórstwa i ochron produktów spożywczych.
Gwarancja najdoskonalszej jakości
Tworząc na wycieczce, iż atrakcyjnie zapakowany i zaprezentowany materiał jest łatwo podejmowany przez użytkowników także posiada wizytówkę sklepu, Bizerba wyspecjalizowała się w realizacji maszyn do cięcia pieczywa, wędlin i serów. Krajalnica Bizerba to krajalnica ręczna, półautomatyczna lub automatyczna. Ręczna krajalnica poświęcona jest do produktów świeżych – boczku, szynki, złego i pieczonego mięsa, twardych warzyw i szynki. Krajalnice ręczne polecane są w biznesach firmowych, zakładach mięsnych, dużych kuchniach. Gwarantują czyste, gładkie cięcie, bezpieczeństwo i jakość krojenia. Krajalnica półautomatyczna urządzona w stalowy nóż z chromowanym wyżłobieniem idzie na zdobycie cienkich, gładkich plastrów o żądanej grubości i sposobie ułożenia (stos lub wachlarz). Wszystkie funkcje przydatne są w systemie ręcznym też w automatycznym.

http://pakowarki.pl

Charakterystyka budowy
Krajalnica w wszyscy automatyczna jest narzędziem wielofunkcyjnym. Transportuje, kroi, porcjuje oraz tworzy plastry produktu w technologia zgodny z projektem wskazanym przez operatora. Maszyna posiada elektroniczny panel sterowania z okazją pomieszczenia i zaprogramowania parametrów całego procesu. Każde urządzenia Bizerby wyróżniają się niezawodnością oraz trwałością. Zbudowane są z najszlachetniejszych produktów, które zapewniają utrzymanie warunków czystości i bezpieczeństwa pracy. Każde elementy formy są odporne na leczenie wody i innych płynów, ponadto elementy krojące są dostępne w demontażu i czyszczeniu (niektóre można myć w zmywarkach). Opływowe kształty, solidna obudowa, piękna i cierpliwa praca, ofertę praktyce w właściwie wszystkich warunkach, prosta obsługa, ekonomiczność pod względem energetycznym (mniejszy pobór od maszyn walk o 35-65%), precyzja krojenia (cienkie, równe plastry, bez poszarpanych krawędzi, do jednego zaokrąglonego końca batona) – wszystko to występuje Bizerbę w ciągu liderów maszyn i lekarstw dla przemysłu spożywczego.